Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilveszteri sms-ek

2009.12.31

 

 

 

 

Gyöngyözik a pezsgő, szól a trombita, hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet, adjon a Jó Isten Boldog Új Évet.

 

Elfogyott a pezsgő, elhalkult a trombita, hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika. Dolgozz, szeress és keresd a szépet, adjon a jó Isten Boldog Új Évet!

 

Bekopogott újra szilveszter napja, hozzon az Új Év boldogságot számotokra! Kívánunk Nektek minden jót és szépet, sikerekben gazdag Boldog Új Évet!

  

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

  

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog Új Évet!

 

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól. Micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is Boldog Új Évet kívánok!

 

Bár az évnek még nincs vége, lehet, hogy négykézláb érek a végére, ezért, amíg stabilan állok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!"

 

Hozzon az Újév örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikerekből, amennyit csak lehet! B. U. É. K!

 

Ma be fogsz rúgni,mint a szamár. Holnap olyan leszel, mint a lajhár. Sarokba csak azért fogsz állni,hogy kapaszkodva tudjál hányni. B.Ú.É. K!

 

Az égi banknál a 2010-os számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, szeretetet, egészséget és jókedvet. Sok bölcsességet az "elköltéséhez"!

 

"Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre!"

 

Lágy esőben, tömör ködben, holt részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

 

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod. Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom, tegye szebbé a 2010-os évedet!

 

Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni.
Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

 

Durranjon a pezsgő, szóljon az ének. Boldog új évet kívánok én Néked!

 

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid, kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K!

 

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek.
Ma van az évnek az utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki berúgva.
Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok, míg magamnál vagyok.

 

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali hat előtt ne kerülj az ágyba,
durranjon pezsgő szóljon hát az ének, ilyen boldog új évet kívánok most néked!

 

Hozzon az Új év minden napja egy csodát, szeress önzetlenül boldogság, békesség vár rád!!Ez töltse be az év minden napját,hogy megkaphasd az angyalok mosolyát!!B.U.É.K.!

 

Megcélozni a legszebb álmot, komolyan venni a világot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a földön élni! Kívánok minden szépet, s csodás 2011-es évet!

 

Itt a szilveszter, vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek!
Hopp, itt egy kismalac, rálép egy kekszre, vedd rá az asszonyt, az orális szexre! B.U.É. K!

 

Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát, szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É. K.!

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É. K!

Az új évben legyen részed minden szépben szexben 7szer minden héten de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! B.U.É.K!

Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább álok, úgy is tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.U.É. K!

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néktek, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É. K!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2011

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog új évet!

Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba, és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA! B.U.É.K!

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!

 

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet. Kívánok neked Boldog Új Évet!

Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszikörbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!


Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! B.U.É.K!

A szerencse banknál a 2011-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőben!

Nem tudok rímet írni, hisz nem vagyok csak egy öreg néni de, egyet mondhatok neked boldog új évet kívánok!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!


Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod! BÚÉK!

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson, ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BÚÉK!

 

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BÚÉK!

 

Itt van a szilveszter, itt van újra nagypapa a nagymamát vadul kúrja! Kefél a krampusz a medve a farkas, csak egy valaki unatkozik és sms-t olvas! B.U.É. K!

 

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

 

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kívánok most neked Boldog új évet!